10 Nisan 2012 Salı

Special A


İnternette gezerken rasgele bulduğum bir animeydi fakat çok hoşuma gitti . Herkese tavsiye ederim . Ama şimdiden uyarayım kız cidden çok kalın kafalı olabiliyor.


Konusundan bahsedecek olursak, Special A yedi tane seçilmiş öğrencilerden oluşan özel bir sınıfı konu alıyor.Seçilmişten kastımız bu öğrencilerin okul sınavlarda her zaman ilk yediyi oluşturmasındır. Bu animeyi izleyeli çok oldu ama en çok aklımda kalan sınıf birincisi Kei ve sınıf ikincisi Hikari oldu. Seri boyunca eline bir kitap alıp da doğru düzgün okuduğunu pek görmesem de her defasında birinci olan Kei ve elinden kitap düşmemesine rağmen her seferinde ikinci olan zavallı Hikari:D Her karakterin ayrı bir şekerliği vardı ama özellikle de Kei’nin umursamaz görünmesi buna rağmen Hikari’ye takılmadan duramamasını ve birincilikle kafayı bozmuş Hikari’nin dünyadan bi haber olmasını izlemek çok keyifliydi. (en şeker ayrıntı da her defasında Hikari’nin başına düşen ikincilik damgasıydı^^)

Konunun okul yıllarında geçmesi, fantastik animelerden biraz daha uzak olması, kızın alıştığımız salak tiplerden olmaması, bir kıza bir sürü oğlanın aşık olmaması sanırım Special A’yı izlenir kılan özellikleri. Bu anime en çok sevdiklerin arasında üst sıralarda hakkıyla yerini aldı efenim;)



BU ANİME VE DİYERLERİNE ŞURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ : http://www.turkanime.tv/index

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder